MISTRAL IS IETS VOOR JOU!

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby, wil jij je verdiepen in creatieve vormen van bewegen en heb je geen podiumvrees? Dan is Mistral iets voor jou!

 

Als je wilt komen: laat iets weten  via een privébericht op Facebook, een mailtje naar info@mistralonline.be of een smsje naar 0490/41.01.34. Dan sturen we jou alle informatie!

PARTNERS

Mistral maakt deel uit van de Avalon-groep. Voor grootschalige evenementen werkt men samen met professionele partners onder leiding van een conceptregisseur.

OVER MISTRAL

Mistral vzw  is een buitenbeentje in het circuit van kunstgroepen. Op een alternatieve, maar spectaculaire wijze brengt de gemengde groep creaties van hoog niveau. Naast het eigenzinnig gebruik van eigen lichaam is er de wonderlijke combinatie met allerlei ingrediënten: stoelen, draperieën, waaiers, vlaggen, messen, ...

Voortdurende afwisseling in stijl, een dynamisch verloop en een niet voor de hand liggende muziekkeuze brengen ‘verwondering’ bij het publiek.

SPONSORS

Mistral erkent de steun van de volgende sponsors:

LICHT- EN LASERSHOW

De productie krijgt naast de klassieke belichting een injectie met intelligent licht. Het geheel wordt omgetoverd tot een feeëriek spektakel d.m.v. het kunstzinnig gebruik van intelligent licht. Het decor of de gevel van een gebouw krijgt alle kleuren van de regenboog en de dansers zitten vervat midden de speciale effecten.

 

Eventueel gebruik van laser is mogelijk.

 

La Strada | Astral | conceptregie Avalon

GROOTBEELDPROJECTIE

Op het podium de creaties van Mistral. Achteraan het immense videoscherm (tot 8 op 6m). Het product wordt live opgenomen en gemixed met vooropgenomen tapes.

 

Een uitgebalanceerde interactie tussen beeld en live act zorgen voor een prachtspektakel. Het gebruik van grootbeeldprojectie is ook ideaal om allerlei onderwerpen te verwerken in het concept.

 

Bloemkoolproductions | Whitemilk | conceptregie Avalon

SPECIAL EVENT

Mistral is steeds op zoek naar het experiment. Verrassende locaties als parken, kastelen, fabrieken worden omgetoverd tot een wonderlijke wereld. Samenwerking met andere kunstuitingen is steeds mogelijk.

 

Het geheel wordt van begin tot eind deskundig begeleid door een professioneel regisseur.

 

conceptregie Avalon